Intresseanmälan

Stjärnklappsmärkningen av produkter och tjänster med hållbarhet och omtanke i centrum är den första av ett antal aktiviteter som tillsammans ska skapa en gemensam vintersaga för Eksjö och Vimmerby.

Men tänk om vi skulle ge oss på att skriva en faktisk vintersaga? Och filma den i lokala miljöer, med egenskrivet manus och lokala skådespelare? Vilket sätt att lära känna varandra och vår gemensamma del av Småland på, tänker vi!

Så vad säger du? Skulle du vara intresserad av att vara med OM vi bestämmer oss för att dra igång ett sådant projekt framöver? 

I så fall, fyll i formuläret nedan om dig själv och vilken/vilka delar du tycker skulle vara kul att bidra med.

Vi som arbetar med Stjärnklapparna-konceptet går i tankar om ett sådant filmprojekt, där vi Eksjö- och Vimmerbybor hjälps åt över kommungränserna med att skapa riktig, lokal julmagi. 

Men innan vi springer för långt i tankarna måste vi veta om det finns fler som oss därute, som tycker det här låter lika roligt som vi gör.

Det finns många sätt att bidra. En filmproduktion rymmer en mängd olika viktiga roller – så som att vara med och skriva manus, erbjuda och/eller iordningställa miljöer för inspelning, skådespela, ansvara för kläder och makeup, sköta ljus och ljud, assistera på olika sätt i produktionen och, om det blir aktuellt, sjunga och dansa. 

Är du intresserad av att vara med och skapa vintermagi? Fyll i formuläret och skicka in din intresseanmälan.

Fyll i din ålder om du är intresserad av en skådespelarroll.
Berätta lite om dig själv och vad du skulle vara intresserad av att bidra med i ett sådant här projekt.
Samtycke(Obligatoriskt)