En stjärnfé har besökt staden Eksjö i smyg för att se hur det står till med julandan. Ni vet – om vi är snälla och hjälper varandra.

Den busiga stjärnfén har gömt tio föremål som är viktiga för ett antal Eksjöbors jul, för att se om vi alla kommer att hjälps åt att hitta dem. Fén lämnade också efter sig en märklig kista på Eksjö museum. I kistan finns en lapp där det står att varje gömt föremål har märkts med en symbol. Om vi går ihop tillsammans och hjälper till att hitta alla symboler så blir fén nöjd och kommer att låta oss fira jul i lugn och ro efter det.

Klappjakten 2023 är avslutad! Ett stort tack till alla er som var med och tävlade. Fem vinnare av ett presentkort på 300 kr från Eksjö Handel har dragits bland de inlämnade tävlingsformulären:

Ida Norberg

Linda Lispers

Märta Dahlesson

Johan Kastensson

Liam Arnesson


Årets Klappjakthjälte: Emil Ekelund

Ni som vunnit kommer att bli kontaktade angående er vinst via emailadressen som angavs på tävlingsformuläret, så håll utkik under de kommande dagarna. Grattis!

Steg1

Steg1: Hämta ditt tävlingsformulär på Eksjö Museum för att börja äventyret.

Steg2: Öppna upp kameran på telefonen och rikta den mot QR-koden som finns i butiken. Tryck sen på knappen.

Steg3: Titta på filmen, hitta föremålet och rita av symbolen! Samla totalt tio symboler och lämna in formuläret på någon av platserna.